Reparaţii laptop

reflow / reballing

Service laptop/notebook

Probleme cu laptop-ul? Te așteptăm la centrul nostru de service echipat cu aparatură profesională și tehnicieni experimentați. Mai jos sunt câteva din defecțiunile ce se pot remedia aici, noi fiind la dispoziție pentru orice alte probleme hardware sau software.

Diagnosticarea

În funcție de tipul defecțiunii apãrute, diagnosticul poate fi stabilit pe loc sau chiar dupã câteva zile atunci când este nevoie de demontarea echipamentului și de o diagnoză electronică.

În cazul în care te hotărăști să repari laptop-ul la noi diagnosticarea este gratuită (altfel este 80 de lei). Dacã defecțiunea nu poate fi reparată nu te costă nimic.

Reparații laptop

Curățare de praf laptop

Simptome: supraîncălzire, blocare sistem operare, oprire în timpul funcționării.

Curățarea sistemului de răcire presupune demontarea laptop-ului și desprăfuirea ventilatorului, radiatorului și a carcasei, precum și înlocuirea pastei termoconductoare de pe procesor.

Reparații placă de bază laptop

Simptome: laptop-ul nu pornește, viteză de lucru scăzutã, opriri la scurt timp după pornire.

Supraîncălzirea, șocurile termice, calitatea aliajului de lipit sunt câteva din cauzele care produc dezlipirea chip-urilor de pe placa de bază. În funcție de natura defecțiunii se folosesc două metode de depanare:

  • Reflow – atunci când chip-ul este încălzit cu lucru în infraroșu până la temperatura de topire a contactelor;
  • Reballing – presupune scoaterea și curățarea chip-ului și a plăcii de bază, alinierea bilelor de cositor și relipirea pe placa de bază.
Înlocuire ecran laptop

Ecranul laptop-ului este sensibil la șocuri și presiune. Schimbarea ecranului la un laptop nu dureazã mult și dacă te-ai decis, te așteptăm cu manopera inclusă în prețul display-ului.

Reparații baterii laptop

Bateria se descarcă prea repede? În loc să cumperi o baterie nouă compatibilă ai posibilitatea - mai ieftinã - să recondiționezi bateria veche.

Service laptop Bacau
Reparatii laptop Bacau