Transport gratuit cartușe

pentru reîncărcări de minim 100 lei

Reîncărcare și remanufacturare cartușe imprimantă

Reîncărcarea profesională a cartușelor garantează o imprimare corespunzătoare, uneori chiar identică cu cea originală, dar la prețuri extrem de convenabile atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Remanufacturare înseamnă recondiționarea completă a unui cartuș, pșstrând doar carcasa din plastic a acestuia și angrenajele nesupuse uzurii. Cilindrul fotosensibil, lamela de ștergere a acestuia cât și bucșele din plastic ce se uzează în timpul funcționării sunt înlocuite cu unele noi. Toate piesele sunt curățate de toner. La unele modele, cartușul se poate chiar resigila, împiedicand scurgerile mici de toner, întocmai ca la un cartuș nou. Un cartuș remanufacturat, realizat cu componente de calitate, poate fi un produs superior atât din punct de vedere calitativ cât și al fiabilității și durabilității în timp față de un cartuș original.

Servicii

Aici își desfășoarã activitatea, cu profesionalism și devotament, o echipă experimentată și eficientă orientatã către client. Obiectivul nostru este acela de a oferi servicii de nivel calitativ superior la un preț imbatabil. Computers Group vă oferă: